new born

Wat is dat kostbaar…….. je pasgeboren baby, zo kwetsbaar, kleine teentjes en vingertjes, het gaat zo snel!! De tijd dat de baby zo klein blijft duurt nooit lang. Wat is het dan mooi om dat vast te leggen.

Een newbornshoot wordt gedaan tussen de 4 tot ± 21 dagen. De baby slaapt dan nog lekker lang en kan nog in een bepaalde positie neergelegd worden zonder dat ze er wakker van worden of dat ze er last van hebben.

Wil je graag een newbornshoot afspreken dan is het handig om dit in je zwangerschap al te boeken. Ik zet dan de uitgerekende datum in mijn agenda zodat ik daar rekening mee kan houden. We nemen dan ook gelijk door hoe de newbornshoot in zijn werk gaat.

Ik neem alle spullen mee en kom gewoon bij je thuis. Lekker in de vertrouwde omgeving. Mocht je andere ideeeen hebben dan hoor ik dat graag. Wanneer je bent bevallen neem dan zo snel mogelijk weer contact met me op om een definitieve afspraak te maken.